Benedicte Hagen

THIS WEEKEND

  • 12.02.2017, 14:12


Denne søndagen våknet jeg opp og tenkte at dagen i går, det var den beste dagen i 2017. Egentlig har hele helgen vært tipp topp, men kanskje spesielt lørdagen. Det har vært overskyet og iskaldt i Oslo hele den siste tiden, men i går tittet sola frem og bød på finvær. 


 

Lørdagen startet med frokost (lunsj) på Fru Hagen, og pulled pork sandwichen anbefales virkelig. Det har blitt en liten luksustradisjon å spise ute dagen etter å ha hatt fest i heimen, og det er noe av det beste som finnes. 

 

 

Ellers fikk beina og hoftene svingt seg på fredagen...

 


 

Og vorset som egentlig var tenkt å være en liten vennesamling, ble plutselig til den tredje bursdagsfeiringen for kjæresten...


 

Lørdag formiddag var jeg også innom én av mine favoritt-vintage-sjapper og handlet meg ny bluse! Hver gang jeg handler på Vintagebutikker blir jeg superinspirert og får lyst til å tømme klesskapet mitt hjemme, selge unna alt av merkevarer som ''alle'' andre også har og bygge opp garderoben min utelukkende med stilige, unike plagg som passer min kroppsfasong, i stedet for å gå med oversized strikkegensere til altfor mange hundrelapper og som ikke ser spesielt flatterende ut på. Dessverre er jeg også litt for glad i slike klær til å gi det opp foreløpig og derfor er det gøy med noen plagg som skiller seg litt ut.

 


 


#helg #weekend #fashion #vintage #hurra #party #oslo #student #shoes #sko #lunsj #lørdag #søndag #mote #heels

Hege Kristin

12.02.2017 kl. 14:18
hørtes ut som en fin lørdag! og lunsjen så kjempegod ut :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med :D

Dazzy

12.02.2017 kl. 14:20
Virker som du har hatt en utrolig fin uke! Kjempefine bilder:)

Benedicte

13.02.2017 kl. 16:09
Dazzy: Tusen takk :)

Kristine Larsen

12.02.2017 kl. 18:54
Utrolig fine bilder!

Benedicte

13.02.2017 kl. 16:09
Kristine Larsen: Tusen takk :D
Benedicte

Psykologistudent med base i Oslo, for tiden boende i Aalborg. Jeg interesserer meg for mote, interiør, mennesker, mat og foto. Bildene er tatt med Nikon D5300 og Sony RX100. Kontakt: mbenedicte.hagen@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits