Benedicte Hagen

MAKE LOVE

  • 17.02.2017, 09:47


 

Her kommer en liten (veldig) forsinket valentines-hilsen. Håper tirsdagen bød på mye kjærlighet og kos, enten om du var alene eller sammen med noen du er glad i. Jeg jobbet den dagen, så det ble ikke så mye utenom det vanlige. Likevel var jeg en tur på mathallen og kjøpte den tradisjonelle valentines-muffinsen med smak av red velvet. Nam! I tillegg var jeg så heldig å få velge meg den blomsten eller buketten jeg ville. Rosene hos Mester Grønn var nydelige, men fullstendig overpriset for dagen, så jeg valgte meg heller en kaktus som varer lenge om som minner meg om Arizona. Jeg måtte forresten presisere at det var jeg som valgte ut denne ''blomsten'', haha.  

 


 

I dag er det fredag igjen, og snart skal jeg sette meg på caféen over gata og teste ut Cappuccino for første gang. Egentlig venter jeg bare på at Mac'en skal lades helt opp før jeg går ut og fortsetter bachelorjobbingen. Været er nydelig, og ellers i dag er det trening og vennemiddag på kvelden som er planen. Ha en kjempefin fredag! 

 
#fredag #kaktus #interiør #inspirasjon #home #hjem #dekor #oslo #valentine #cupcake #love

_______________________________

Ps; har du noen ønsker eller tips til hva jeg skal blogge om i nærmeste fremtid? Bare rop ut, så skal jeg se hva jeg kan gjøre med det. Alltid glad for tips og tilbakemeldinger! 

Iselin Renée

17.02.2017 kl. 12:38
Fine bilder, god helg :)

Victoria Larsen

17.02.2017 kl. 13:18
Åh, så koselig! Flotte bilder :D

Benedicte

21.02.2017 kl. 11:16
Victoria Larsen: Tusen takk for det! :)

Vaarin

20.02.2017 kl. 12:35
Så herlig!
Benedicte

Psykologistudent med base i Oslo, for tiden boende i Aalborg. Jeg interesserer meg for mote, interiør, mennesker, mat og foto. Bildene er tatt med Nikon D5300 og Sony RX100. Kontakt: mbenedicte.hagen@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits