FØRSTE SØKNAD I BOKS

Ukens mest unødvendige dag er i gang, og jeg har nettopp drukket dagens tredje kaffekopp, lest ferdig et kapittel i psykososial utvikling og sett på søknadsfrister til masterprogrammer rundt om å landet og ellers i verden. Pysjen sitter fremdeles som grodd fast på kroppen (føler den har gjort det siden søndag), men frem til jeg skal på jobb i ettermiddag må det være innafor. 


#pysj #tirsdag #kaffe #tommyhilfiger #oslo #newin #master #student #psykologi #universitet #høst #work #utdanning #bachelor #student

_____________________________________________
På søndag fikk jeg endelig sendt den kjipeste master-søknaden som trengte 10 vedlegg og et motivasjonsbrev på engelsk. Heldigvis har jeg noen hjemme som kan se over de tingene for meg, og som rynket misfornøyd på nesa når han leste førsteutkastet. Ni timer senere så den heldigvis hakket mer profesjonell ut, og engelsken satt som et skudd. I løpet av psykologistudiet har jeg blitt drillet i å lese engelsk, men ikke skrive det, så her henger jeg fortsatt litt etter kjenner jeg. Det blir så spennende å se hva som skjer til høsten! 

Hva er dine planer for høsten 2017- Studier? Ut i ny jobb? Kanskje et friår? I wanna know!

3 kommentarer

Emma R

21.02.2017 kl.12:47

Jeg skal flytte til Trondheim for å ta opp fag for å senere søke meg til veterinærstudiet! Gleder meg veldig:)

Benedicte

22.02.2017 kl.09:26

Emma R: Lykke til med veien mot drømmeyrket ditt! :)

Thea <3

22.02.2017 kl.09:25

Så fint bilde <3 Jeg skal fortsette i jobben min i klesbutikk til høsten jeg :-)

Skriv en ny kommentar

hits